КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА И ОРИГИНАЛНО КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ „КОЛЕДНА МАГИЯ” - 2021

17.11.2021 16:45

РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ”-СЛИВЕН

ОБЯВЯВА

КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА И ОРИГИНАЛНО КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ „КОЛЕДНА МАГИЯ” - 2021

         Скъпи деца,

В навечерието на най-чакания, най-обичания от вас празник, РБ „Сава Доброплодни” организира за дванадесета поредна година Конкурс за коледна картичка Коледна магия“ и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ - 2021. За да се включите в него, нарисувайте красива коледна картичка. Към нея добавете своето оригинално пожелание за празника и я донесете в Детския отдел или да я изпратете по пощата на адреса на библиотеката /гр.Сливен, ул.”Никола Карев” №1, РБ ”Сава Доброплодни”/ до 10 декември 2021г.

Участие в конкурса могат да вземат деца и тийнейджъри на възраст от 5 до 16 години.

         Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, трябва да се добави и следната информация: трите имена, възраст (навършени години), училище, клас, адрес, телефон или e-mail за контакти.

Специално жури ще оцени вашите творби.

В навечерието на Коледа, най-оригиналните картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията.

Разбира се ще има и много награди, както за най-красивите картички, така и за най-оригиналните коледни пожелания.

Наградите на отличените участници в конкурса ще бъдат връчени на специална церемония на 17 декември /петък/ от 10:00ч. в РБ „Сава Доброплодни” в рамките на програмата „Коледа в библиотеката”, при спазване на всички противоепидемични мерки. Участниците, които не могат да присъстват на церемонията, ще получат наградите си по пощата.

 

 

 

За повече информация: 044/623970  -  Детски отдел

                                         044/622441; 0886090712